Coaching

Coaching is een heel breed begrip. Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel soorten coaches. In the end gaat het erom dat je als coach personen of organisaties kunt helpen om naar een hoger niveau te komen. Ellen doet dit met een passie en bevlogenheid die ze heeft meegekregen door haar eigen ontwikkeling. Ze heeft hard moeten werken aan haar eigen groei, om te komen tot het niveau waar ze nu staat. De kracht die ze zelf als persoon ontwikkeld heeft, brengt ze nu graag over op anderen.

Succes vraagt altijd om verandering. Het loslaten van bestaande patronen en het onbekende tegemoet, iets dat door de meesten onder ons als bijzonder spannend wordt ervaren. Toch ligt daar te allen tijde de mogelijkheid om echt krachtig of succesvol te worden. Dit vereist een gedegen aanpak, uit een bestaande ‘comfortzone’ stappen is vaak niet eenvoudig. Ellen is een expert in verandermanagement en het los durven laten van bestaande patronen. Als organisatie, maar ook als mens. Probeer grote veranderingen ook niet alleen of onbegeleid aan te gaan, dit is nergens voor nodig. Het getuigt immers van kracht, moed en zelfbewustzijn wanneer je om hulp durft te vragen. Ellen weet dit als geen ander!

Een kennismaking met Ellen is altijd gratis en onvoorwaardelijk. Laat haar vooral weten waar ze jou of je organisatie mee kan helpen.