Lezingen

Diversity, Equity & Inclusion zijn termen die uit moderne organisaties niet meer zijn weg te denken. Het onderwerp vergt veel aandacht, zeker wanneer men dit succesvol wil implementeren. In de meeste gevallen een behoorlijke uitdaging, aangezien de implementatie van een gedegen DEI beleid onherroepelijk veranderingen met zich meebrengt. Veranderingen/omdenken ten opzichte van oude patronen. Ellen inspireert anderen met haar verhaal, zowel met haar persoonlijke als zakelijke ervaringen op dit gebied weet ze anderen te bewegen.

Ellen helpt organisaties dan ook graag op het vlak van DEI. Als coach, maar ook door het geven van lezingen. Gelukkig is er meer en meer aandacht voor het thema, volledige acceptatie en integratie is vaak nog ver te zoeken. Ellen vindt het daarom belangrijk om hier aandacht aan te besteden en voorlichting te geven op dit vlak. Immers, het leidt uiteindelijk niet enkel tot werknemers die gelukkiger zijn, maar ook tot betere bedrijfsprestaties. Gelukkige mensen presteren immers beter, dat heeft Ellen aan den lijve ondervonden.

Met haar kwetsbare boodschap die tegelijkertijd ‘recht voor zijn raap’ valt te noemen, neemt ze luisteraars mee in haar verhaal. Dit met als hoofddoel het slaan van maatschappelijke bruggen.